Партнер Ольги Фреймут по шоу "Танці з зірками" розповів, як у нього протікає Covid-19. Про це хореограф написав на своїй сторінці у соцмережі Instagram.

Повідомляється, що хореограф Ілля Падзіна, який бере участь у шоу "Танці з зірками" на каналі "1+1" і є партнером відомої телеведучої Ольги Фреймут розповів, як у нього протікає коронавірус.

Читайте Знай в Google News!

31 Серпня Падзіна опублікував повідомлення, де зізнався, що його найбільше злякала втрата нюху.

""Позитивний" ось такий результат я отримав на тест COVID-19! Почалося все з втоми тіла, ломки і легкої температури. Через деякий час втрата нюху (що злякало найбільше)" - написав Ілля Падзіна

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Разом з тим він додав, що хвороба протікає легко і організм відмінно справляється з вірусом.

"Моє сильне і здорове тіло досить швидко справляється з цим вірусом. Спасибі всім за підтримку! Бережіть себе і не хворійте!"- додав Ілля Падзина.

Публікація Іллі Падзіни: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікар-інфекціоніст з Києва розповів, чому деякі люди не хворіють на коронавірусну інфекцію.

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни скаржаться, що їх не направляють на аналіз на коронавірус, коли вони звертаються до сімейних лікарів.

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівецькій області з 2 вересня запрацювала вже 16 Госпітальна база для прийому хворих на коронавірус.