У Чернігівській області жінка застрелила чоловіка і намагалася обдурити поліцію. Про це розповіли на сторінці поліції Чернігівської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 27 серпня 47-річна мешканка Соснівського району Чернігівської області звернулася в поліцію із заявою про зникнення чоловіка.

Читайте Знай в Google News!

Жінка розповіла, що після сварки чоловік сів в автомобіль, поїхав у невідомому напрямку і додому не повертався. Вона додала, що чоловік і раніше виїжджав з дому.

Через два дні поліцейські виявили автомобіль чоловіка в лісі за селом. Він був замкнений, при цьому в салоні були речі і документи чоловіка.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

В ході оперативно-пошукових заходів співробітники поліції, за допомогою поліграфолога встановили, що вбивство чоловіка скоїла його дружина.

За словами начальника ГУНП в Чернігівській області Володимира Нідзельського, підозрювана зізналася, що під час сварки вистрілила в чоловіка з обрізу мисливської рушниці.

Дружина вбила чоловіка, фото: Facebook поліція Чернігівської області

За попередньою інформацією, жінка разом з сином сховала тіло в ямі і забетонувала його. Обріз вона закопала в хліві, а син відвіз автомобіль в ліс. Наступного дня жінка звернулася до поліції з метою видати злочин за зникнення чоловіка.

Дружина вбила чоловіка, фото: Facebook поліція Чернігівської області

Поліцейські затримали жінку в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (вбивство).

повідомлення поліції Чернігівської області: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові вбивцю 40-річної жінки розшукали по гарячих слідах

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі пенсіонер сіганул з вікна будинку престарілих

Також, "Знай.uа" писав, що з 10-річною малятком жорстоко розправилися прямо біля будинку, підозрюваний теж дитина