В Івано-Франківську двоє правоохоронців побили власника кафе. Про це сказано в постанові Личаківського суду міста Львів.

Повідомляться, що 26 червня, близько 03:00, два співробітники правоохоронних органів перебували в одному з кафе Івано-Франківська, за адресою вулиця Нзалежності 16, де вчинили хуліганські дії.

Читайте Знай в Google News!

У правоохоронців виник конфлікт з директором закладу, в результаті чого вони порушили громадський порядок, погрожували використовувати вогнепальну зброю і завдали чоловікові тілесні ушкодження.

За даною адресою в Івано-Франківську працює паб "Біркеллер". До якого правоохоронного органу належать порушники, інформації не вказано.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Директор кафе був госпіталізований в обласну лікарню зі струсом мозку, контузією правого ока, гематомами і побоями.

В даний момент ДБР веде досудове розслідування за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї).

Також суд дозволив слідчим вилучити медичні документи потерпілого з лікарні для проведення експертиз.

автомобіль поліції, фото ілюстративне: Facebook поліція Івано-Франківської області

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Полтаву підняла на диби п'яна бійка озвірілих самок

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Мукачеві банда малоліток пограбувала перехожого

Також, "Знай.uа" писав, що дніпрянина по-звірячому покалічили через телефон