Українського захисника тримають у лікарні в жахливих умовах. Про це розповіли у виданні "Про головне".

Повідомляється, що жінка прийшла в лікарню, щоб провідати свого племінника і побачила там українського бійця, який переніс 28 операцій.

Читайте Знай в Google News!

Вона була здивована тим, що чоловік лежить на ліжку з розірваним матрацом, в палаті жахливий ремонт і меблі, а їжа, яку приносять українському солдату, дуже поганої якості.

"Ця дитина захищала нас всіх від ворога, а до нього поставилися як до пса, господарі собакам дають що найкраще. Я шокована нашими лікарями і санітарками. Дуже підло вони надходять, з такими дітьми, людьми. Багато я побачила але все не написати. Сором і сором медичним працівникам."- написала обурена жінка.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Також жінка свфотографувала українського солдата і умови, в яких його утримують у лікарні.

умови, в яких тримають українського солдата, фото: про головне

умови, в яких тримають українського солдата, фото: про головне

умови, в яких тримають українського солдата, фото: про головне

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Тернополі лікарня швидкої допомоги стала госпіталем для пацієнтів з коронавірусом. У ній будуть розміщуватися 135 пацієнтів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Італії днями померла Українка, знайомі просять про допомогу.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві душевнохвора жінка вийшла з лікарні і мало не спалила будинок, мешканці в паніці