Українців чекає тепла осінь і лише невелике зниження температури. Про це, для видання OBOZREVATEL, розповів провідний синоптик відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Роман Мурмило.

Повідомляється, що в Україні восени почнеться поступове зниження температури, яке буде незначним, адже до вихідних 26 і 27 жовтня температура повітря знизитися в середньому на 5 градусів.

Читайте Знай в Google News!

"Нового похолодання поки не видно. Просто поступове зниження температури по всій території України. Тільки в кінці тижня можуть пройти невеликі дощі в західних областях, але це не вплине на ситуацію в цілому" - сказав Роман Мурмило.

За словами синоптика, в даний момент немає підстав говорити про закінчення "бабиного літа". Він стверджує, що в Україні цей період триватиме ще як мінімум сім днів, а тому не варто поспішати діставати теплий одяг з шафи.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Десь буде більше хмарності, десь менше, тумани, але різкої зміни в погоді не очікується"-додав Роман Мурмило.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у понеділок, 31 серпня, українці ще зможуть отримати насолоду від сонця і тепла.

Як повідомляв портал "Знай.uа", частина українських пенсіонерів отримають підвищені виплати вже з 1 вересня. Однак пощастить лише одній категорії пенсіонерів.

Також, "Знай.uа" писав, що літо попрощається з Україною рекордною спекою - до +34