На Прикарпатті помер відомий голова спільноти політв'язнів. Про це розповіла медичний директор зі стаціонарної допомоги в КНП " Калуська ЦРЛ" Наталія Кінаш на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 28 серпня помер відомий прикарпатець, голова спільноти політв'язнів і репресованих, член КУНу, начальник комплексного відділення НДІ "Дніпроміст" (з 1986 по 2011 роки) Ярослав Парцей. На момент смерті йому було 85 років.

Читайте Знай в Google News!

Ярослав Парцей, фото: Facebook Наталія Кінаш

Ярослав Парцей був справжнім патріотом і любив Україну найбільше. Про нього всі відгукуються як про порядну і добру людину.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Перед смертю він перебував у реанімаційному відділенні. Однак, що саме стало причиною смерті, інформації не повідомляли.

"Дуже світла і порядна людина, великий патріот України ЯРОСЛАВ ПАРЦЕЙ. Царство Небесне покійному... Родині щирі співчуття..." - написала Наталія Кінаш.

Публікація Наталії Кінаш: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині від ускладнень від коронавірусу помер 30-річний житель області.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на 44 - му році життя помер виконавець ролі Чорної пантери

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі несподівано пішов з життя відомий і заслужений артист драматичного театру. Чоловікові було 76 років.