На Прикарпатті помер відомий український поет, гуморист і громадський діяч. Про це розповіли на сторінці "Спільноти Письменників Івано-Франківщини" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що сьогодні, 24 серпня, помер народний гуморист і письменник Микола Квацюк.

Читайте Знай в Google News!

"Сумна новина з Коломиї. Не стало народного гумориста Миколи Кавацюка (1979-2020). Вічна пам'ять."- сказано в повідомленні.

Повідомлення про смерть Микола Квацюка: Facebook спільнота письменників Івано-Франківщини

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Микола Квацюк народився 7 лютого 1979 року в селі Мішин Коломийського району. У 1994 році він закінчив школу і вступив до Коломийського педагогічного училища, який закінчив у 1998 році. Після цього він вступив на філософський факуольтет в Прикарпатському університеті імені В. Стефаника.

З 1998 по 20111 працював учителем фізкультури в Раківській школі, а з 2003 по 2005 - педагогом, організатором і вчителем початкових класів Мішинської школи. З 2005 року обіймав посаду психолога Кайданецької школи.

Роботи Миколи Квацюка часом публікували в пресі. Він давав концерти на яких розповідав гумористичні історії. Також був співавтором творчого проекту "Джерельні дзвони" (3, 4, 5 і 6 збірки).

Микола Квацюк, фото: Facebook спільнота письменників Івано-Франківщини

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Китайський вірус забрав життя відомого львівського лікаря

Як повідомляв портал "Знай.uа", зупинилося серце зірки Red Hot Chili Peppers

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі рак мозку обірвав життя 11-річної принцеси