Хворим франківчанам видадуть гроші на лікування. Про це розповіли у виданні "Галицькі гроші" посилаючись на інформацію, озвучену на засіданні виконавчого комітету.

Повідомляється, що на засіданні виконавчого комітету Івано-Франківська було вирішено виділити 48 000 гривень з міського бюджету, які будуть спрямовані на лікування жителів міста та приєднаних територіальних громад.

Читайте Знай в Google News!

Місцеві депутати відреагували на звернення франківчан та мешканців приєднаних територіальних громад щодо виділення коштів на видачу одноразової матеріальної допомоги. Таким чином виконавчий комітет прийняв рішення видати кошти на лікування 24 жителів ОТГ.

Варто зазначити, що кошти розділять між усіма нужденними і жителі отримають одноразову допомогу на суми від однієї до чотирьох тисяч гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Іваано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що стало відомо про те, що побачити Чорнобиль очима туристів можна буде не виходячи з дому вже зовсім скоро.

Як повідомляв портал "Знай.uа", міський голова Дніпра Борис Філатов похвалився перед городянами прозорістю тендерів, які полягали на благоустрій міста.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі у зв'язку з введенням нових карантинних обмежень змінилися правила перевезення пасажирів у громадському транспорті.