Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко була доставлена в лікарню через зараження укоронавірусом, однак, не дивлячись на важкий стан, вона не підключена до апарату. Про це, в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів депутат "Батьківщини" Вадим Івченко.

Читайте Знай в Google News!

Депутат повідомив, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко дійсно перебуває в лікарні з діагнозом COVID-19. Але не дивлячись на важкий стан вона не підключена до апарату штучної вентиляції легенів.

За словами Вадима Івченка, замість цього Юлія Тимошенко виконує інші процедури для вентиляції легенів.

"Те, що вона підключена до апарату, - це неправда. Юлія Тимошенко в критичному стані, у неї висока температура, вона приймає всі відповідні протоколу заходи для вентиляції легенів, але це не апарат ШВЛ, це відповідні інші пристосування, які потрібно застосовувати відповідно до протоколу" - сказав Вадим Івченко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Юлія Тимошенко, фото: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що ветеранка української політики, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко захворіла коронавірусною хворобою COVID-19 і перебуває у важкому стані.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер Львова Андрій Садовий розповів, скільки чиновників міської ради захворіли на COVID-19.

Також, "Знай.uа" писав, що у голови Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Труша діагностували коронавірус.