У мережі показали, як виглядає хлопчик, який 8 років тому народився з сивим волоссям. Про це розповіли у виданні "Пошепки".

Повідомляється, що в 2012 році в сім'ї Вільямс народився третій син, малюк Редд, у якого були біле волосся і мигдалеподібні очі. Ця зовнішність дуже здивувала батьків і лікарів. Спершу всі думали, що у хлопчика просто світле волосся, проте пізніше медики встановили йому діагноз — альбінізм.

Читайте Знай в Google News!

Це захворювання може передаватися генетичним шляхом і батьки згадали про свою 85-річну бабусю Патриції, яка мала точно таке ж біле волосся. Медики також діагностували у неї альбінізм, проте вона протягом усього життя відмовлялася в це вірити, хоч і була єдиною платиновою блондинкою серед усіх родичів.

бабуся Патриція, фото: Пошепки

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Через 6 років сім'я Вільям зважилася завести ще одну дитину. На їх великий подив народився ще один хлопчик з альбінізмом.

Зараз малюкові Редду 8 років, а його брату 6. Альбінізм не заважає хлопчикам повноцінно розвиватися і не впливає на їх активність.

Крім того, незвичайна зовнішність привертає увагу і багато людей, побачивши братів, хочуть з ними сфотографуватися.

Сім'я Вільямс, фото: Пошепки

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що радянська влада 2 місяці мучила і без суду розстріляла 9 юнаків

Як повідомляв портал "Знай.uа", покалічена запоріжанка повернулася до чоловіка-тирана

Також, "Знай.uа" писав, що молода тернополянка потрапила в біду на заробітках у Польщі