На Прикарпатті поліцейські виявили плантацію конопель посеред лісу. Про це розповіли на порталі поліції Івано-Франківської області.

Повідомляється, що 18 серпня в Снятинському районі, під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання "Мак" співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області спільно з оперативними працівниками Снятинського відділення поліції в лісі між селами Новоселиця і Джурів виявили і ліквідували плантацію канабісу.

Плантація конопель, фото: поліція Івано-Франківської області

Читайте Знай в Google News!

Загалом правоохоронці нарахували на плантації 255 кущів елітних сортів конопель.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У цей момент на плантації також перебував 59-річний житель Коломийського району, який поливав рослини. Він заявив, що вирощував коноплю для власних потреб.

Всі вилучені рослини були направлені в експертно-криміналістичний центр для проходження експертизи.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 310 (посів або вирощування снодійного маку або конопель) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції статті за вчинення цього кримінального правопорушення чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Запоріжжям бабуся сяде за вкусняшки з"травичкою".

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Запоріжжям місцевий Ескобар пригощав школярів наркотиками.

Також, "Знай.uа" писав, що бабусю затримали із забороненою рослиною, думала, що це "помідор".