Незабаром Говерлу можна буде підкорити не встаючи з дивана. Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Повідомляється, що місцева влада Ворохти запросила фахівців для створення віртуального туру по Карапатах.

Читайте Знай в Google News!

Над проектом в Карпатах працює дві людини: оператор Євген і керівник студії Дмитро. В даний момент вони проходять маршрутами по Карпатах зі спеціальною камерою, яка знімає зображення в радіусі 360 градусів і в якості 8к.

"У моєї команди є місія — показати Україну всьому світу. Ми подорожуємо і у нас є контракти за кордоном і ми там працюємо, і нам там платять за це, але я не розумію, чому ми повинні популяризувати туризм і якісь цікаві речі за кордоном, а не показувати Україну" - сказав Дмитро.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дмитро Малишев, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Маршрут сходження на Говерлу від бази Заросляк вже відзняли, він з'явиться в інтернеті лише через кілька тижнів. Справа в тому, що відзнятий матеріал потрібно обробити і "склеїти" в одну картинку.

У Ворохтянській сільській раді розраховують, що цей віртуальний тур приверне туристів в Карпати і допоможе підтримати економіку регіону. Крім того він буде дуже корисним для туристів, адже з його допомогою можна вивчити місцевість, а також відзначити місця для ночівлі та збору води.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що екстремал пробіг по вершинах Карпат і захопив всю Україну

Як повідомляв портал "Знай.uа", пенсіонерка з Ужгорода зробила немислиме на Говерлі і вразила визнанням

Також, "Знай.uа" писав, що церковники і забудовники зазіхнули на святі Карпати, українці терміново шукають Зеленського