Ветеран з Івано-Франківська Василь Кричун знову підкорив Говерлу. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 73-річний ветеран Василь Кричун в 96-й раз піднявся на Говерлу. Не дивлячись на вік чоловік сприйняв сходження як відпочинок і отримав задоволення від цього.

Читайте Знай в Google News!

"2 серпня 96-ий раз піднявся нв Говерлу. Відпочив від карантину, згорів. Надихався гірського повітря. Життя прекрасне !!!"- написав Василь Кричун.

Публікація Василя Кричуна: Facebook

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

До публікації ветеран додав знімок, де він стоїть на вершині Говерли.

Василь Кричун на Говерлі, фото: Facebook

Варто зазначити, що не дивлячись на почесний вік чоловік веде досить активний спосіб життя і крім сходження на Говерлу може похвалитися участю в багатьох спортивних заходах.

Так, на початку березня 2019 року Василь Кричун брав участь у чемпіонаті України з легкої атлетики серед ветеранів.

Франківчанин переміг у забігу на дистанцію 400 метрів і в 28-й раз став чемпіоном України. При цьому, команда області на даних змаганнях посіла друге місце і здобула срібний кубок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що 65-річна пенсіонерка із Закарпаття підкорила Говерлу. Наталія Кравчук абсолютно ніяк не готувалася і зробила це без фізичної підготовки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", за зимовий сезон 2019-2020 в Карапатах не зійшло жодної лавини, тому його можна вважати аномальним.

Також, "Знай.uа" писав, що президент України Володимир Зеленський отримав нову петицію від громадян, які просять главу держави заборонити будівництво релігійних споруд та символів на вершинах Українських Карпат.