Підліток з Прикурпатья звернеться до Ілона Маска, з проханням полетіти на Марс. Про це розповів голова правління ГО "Меморіал" імені Василя Стуса Роман Гунда.

Повідомляється, що 14 серпня пройде акція польоту над Карпатами 97-річного члена УПА Мирослава Симчича. Під час цієї акції 13—річний житель Прикарпаття Антон Лампік звернеться до Ілона Маска, щоб той записав його в команду, яка полетить на Марс.

Читайте Знай в Google News!

Організатор польоту Роман Гунда підкреслив, що літак RV-10 вилетить з аеропорту в Коломиї і пролетить над присілком Рушір, де проходив бій під керівництвом Мирослава Симчича.

Також на цій акції юний 13-річний пілот Антон Лампік звернеться до американського мільярдера і винахідника Ілона Маска і уряду США із заявою, що має бажання взяти участь у польоті на Марс.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"У свої 13 років хлопець вже вміє літати на двох видах літаків, тому буде просити Ілона Маска і Президента США, щоб вони надали йому можливість прибути в Америку і брати участь у підготовці до цього польоту" - додав Роман Гунда.

Роман Гунда, кадр з діалогу з кореспондентом Суспільне: YouTube

Крім того, під час польоту 97-річного ветерана УПА над Карпатами буде оголошено про присвоєння Прикарпатській дитячо-юнацькій асоціації малої авіації почесного звання Мирослава Симчича.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Вундеркінд з Дніпра вразив світ унікальним винаходом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дворічний геній управляється з барабанами, як професіонал.

Також, "Знай.uа" писав, що дев'ятирічний хлопчик готується отримати диплом кардіохірурга.