На Франківщині швидка допомога відмовилася їхати на виклик до хворого пенсіонера. Про це розповіли в сюжеті "Факти "на каналі ICTV.

У Калуші пенсіонеру стало погано всередині магазину. Чоловіка вивели на вулицю, проте його стан погіршився, він не дійшов до будинку і впав на газон.

Читайте Знай в Google News!

Навколо зібралися небайдужі люди і стали телефонувати в швидку допомогу, проте диспетчер не поспішала приймати виклик. Дівчина заявила, що пенсіонер швидше за все п'яний і не слухала, що їй говорять люди.

Не дивлячись на те, що в швидку дзвонили кілька людей і доводили, що Пенсіонеру дійсно погано, відповідь була однакова для всіх. Також у оператора запитали її ім'я, але вона відмовилася його називати і кинула слухавку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

автомобілі швидкої допомоги в Івано-Франківську, кадр з репортажу Факти ICTV: YouTube

Через кілька хвилин чоловікові стало краще, після чого йому допомогли дійти до будинку. Пенсіонеру 74 роки і виявилося, що в минулому році він пережив операцію на серці, також у нього вже був один інфаркт.

У швидкій допомозі відмовляються коментувати цей випадок, оскільки вважають інформацію недостовірною. Також співробітники лікарні не вірять, що їх диспетчери могли відмовити хворому.

Однак, жителі двору не збираються так просто залишати цю ситуацію і мають намір скласти колективну скаргу, оскільки в подібну ситуацію може потрапити кожен.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові лікарню спіймали на" кишенькових " тарифах, ні квитанції, ні чека.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі жінка ковтнула небезпечний "хімікат" і вирушила на той світ

Також, "Знай.uа" писав, що троє львівських ескулапів підуть під суд за смерть пацієнтки.