Донька лікаря з Кропивницького хворого на COVID-19 попросила українців дотримуватися правил карантину. Про це Наталія Вуйтик написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що батько дівчини працює лікарем і швидше за все він заразився COVID-19 на роботі. Коли рятував життя людей. У зв'язку з цим дівчина попросила жителів країни бути уважнішими і не нехтувати засобами захисту, адже вірус поклав в на лікарняне ліжко навіть медика з багаторічним стажем.

Читайте Знай в Google News!

За її словами, батько перебуває в реанімації, а тестування не дає однозначного результату, тому лікарю встановили діагноз — пневмонія. Крім того дівчина додала, що на місцях дуже мало лабораторій, які можуть провести тест на коронавірус і в Кропивницькому така лабораторія лише одна.

"Мені хочеться дуже голосно кричати про те, що лікарі не захищені, про те, що вони борються і з коронавірусом, і з людським ідіотизмом, і з системою, яка не дає їм ніяких засобів для цієї боротьби. але я не знаю, куди кричати і кому" - написала Наталя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Дівчина додала, що у медиків не достатньо ресурсів для виявлення хвороби, тому в її області мало зафіксованих випадків.

За словами Наталії, крім її батька в реанімації перебуває ще 19 осіб з ідентичним діагнозом.

Публікація Наталії Вуйтик, скріншот: Facebook

Публікація Наталії Вуйтик, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що колега Зеленського Гетьманцев заявив про "перемогу" над Covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні за добу 1453 нових хворих коронавірусом, померло 33.

Також, "Знай.uа" писав, що Хмельниччину можуть закрити на жорсткий карантин.