На Франківщині сталася смертельна ДТП. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 9 серпня о 18: 10, в селищі Перегінське Рожнятівського району Івано-Франківської області сталася ДТП в якій легковий автомобіль зіткнувся з мікроавтобусом.

Слідчі встановили, що водій Mercedes Vito виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з автомобілем ВАЗ.

місце ДТП, фото: Facebook поліція Івано-Франківської області

В результаті зіткнення три людини загинули, ще двоє отримали серйозні травми і були госпіталізовані. Серед загиблих є маленька дитина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"В результаті аварії на місці події з ВАЗа загинули водій і пасажир (32 і 62 років) і 58-річна жінка. З цієї ж машини постраждали 26-річна жінка і 2-річна дитина, вони в лікарні. Йдеться про жителів смт. Перегінське."- сказано в повідомленні.

26-річний водій Mercedes не постраждав, його перевірили на кількість алкоголю в крові. Виявилося, що чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. Алкотестер показав 2,42 проміле.

Чоловік був затриманий в порядку ст.208 КПК України за вчинення злочину за ч. 3 ст. 286 ККУ. Вирішується питання про повідомлення підозри водієві, а також обрання запобіжного заходу.

повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, раніше У Харкові банда малоліток перетворила машину на попіл

Як повідомляє портал "Знай.uа" Водій автобуса врізався в книгарню, постраждали діти

Також "Знай.uа" писав, що На Львівщині таксист Uklon під наркотиками влетів у п'яну Audi