Боєць ММА з Франківська Іван Вульчин здобув перемогу на престижному турнірі. Про це, журналістам видання "Галка", розповів його тренер Андрій Петрушак.

Повідомляється, що вихованець Івано-Франківського клубу "Альянс" Іван Вульчин переміг на другому етапі гран-прі турніру Road to WWFC Kharkiv Open Cup, який пройшов 2 серпня. Франківський спортсмен бився в категорії "Профі, 77 кілограм".

Читайте Знай в Google News!

У першому бою він здобув перемогу над бійцем з харківського клубу "Fighters Team" Красніковими Андрієм. Франківчанин відмінно працював у стійці, успішно закщищався від боротьби спортсмена з Харкова і наносив точні удари, які потрясали суперника. У підсумку судді присудили перемогу Івану за очками.

Іван Вульчин проти Краснікова Андрія, фото: WWFC

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У другому бою Франківський спортсмен зіткнувся з бійцем з Одеси вихованцем клубу "Rd Sport" Баркарем Андрієм. Цей бій дався Івану дещо складніше, адже вже в першому раунді Андрій перевів його а партер і створив дуже небезпечну ситуацію. Однак у другому раунді франківчанин зміг захиститься від боротьби Одеського спортсмена і показав домінування в стійці. Результат цього протистояння вирішив третій, додатковий раунд, де Іван знову продемонстрував ударні навички і переміг за очками.

ван Вульчин проти Андрія Бракара, фото: WWFC

"У першому поєдинку Івану протистояв досвідчений професіонал з Харкова Андрій Красніков, якого Вульчин переміг одноголосним рішенням суддів. У другому поєдинку в цьому протистояв одесит, майстер больових прийомів Андрій Баркар. І цього разу судді були на боці Івана присудивши йому перемогу " - сказав Андрій Петрушак.

Так, Іван Вульчин став переможцем другого етапу гран-прі Road to WWFC Kharkiv Open Cup і отримав путівку у фінал, де його вже чекає боєць Павло Пинзул.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що легенда скейтбордингу Тоні Хоук поклав око на талановиту українку.

Як повідомляв портал "Знай.иа", українську чемпіонку Європи дискваліфікували через допінг.

Також, "Знай.иа" писав, що Ломаченко обеззброїв Лопеса сонячною посмішкою.