Депутата з Прикарпаття судитимуть за кумівство. Про це розповів журналіст Віталій Мацьоцький на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що нардеп з Прикарпаття Володимир Тимофійчук взяв до себе на роботу, на посаду помічника, свого впливового родича, агробарона і депутата Івано-Франківської обласної ради Богдана Тимофійчука.

Читайте Знай в Google News!

"Дядя Вовочки трохи перестарався. З його легкої руки племінник став не тільки народним депутатом, але і порушником законодавства." - сказано в повідомленні.

Журналіст додав, що 11 серпня Печерський районний суд буде судити нардепа Володимира Тимофійчука за дане порушення.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Володимир Тимофійчук, фото: Facebook

Також, за словами Мацьоцького, в листопаді 2019 року, нинішній прем'єр-міністри України і колишній губернатор Франківщини Денис Шмигаль особисто клопотав перед президентом Володимиром Зеленським, щоб вище згаданому Богдану Тіммофійчуку вручили звання "Заслужений працівник сільського господарства".

Повідомлення Віталія Мацьоцького, скріншот: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Медведчук заявив, що Шмигаль здав національні інтереси.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Тернопільській області правоохоронці викрили депутата місцевої ради, який організував незаконний бізнес на виготовленні контрафактних підакцизних товарів.

Також, "Знай.ua" писав, що Кличко обзавівся новою радницею з "заляпаною" репутацією. Нею виявилася колишня однопартійка столичного голови Мирослава Смірнова.