В Івано-Франківську виявили змію. Про це розповіли в Управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що серед Івано-Франківська, по вулиці Шевченка, на території приватного господарства, на дереві була виявлена ​​змія.

Читайте Знай в Google News!

На місце події прибули рятувальники. Вони встановили, що змія перебувала на висоті чотирьох метрів. Після цього плазуна успішно зняли з дерева. Як з'ясувалося це виявився жовтобрюхий полоз.

Надалі змію передали серпентологу ГС "Українського екологічного природоохоронного союзу "Орден саламандри".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Жовтобрюхий полоз - відноситься до сімейства вужеподібних і є однією з найбільших змій в Європі. Забарвлення верхньої частини тіла може бути оливково-бурого, жовтувато-бурого, червоного або вишнево-червоного кольору. Забарвлення нижньої частини тіла найчастіше світло-жовтие, помаранчеве, або помаранчеево-червоне. Має широкі зіниці округлої форми. Дорослі особини жовтобрюхого полоза можуть досягати 2 метрів в довжину, в рідкісних випадках 2,5 метри.

Цей вид змій відомий своєю агресивною поведінукою. Вони легко можуть напасти на людину і прокусити шкіру до крові, проте більшої шкоди завдати не здатні, оскільки не володіють смертельною отрутою.

Жовтобрюхий полоз, кадр з відео: YouTube

Нагадаємо, раніше в місті Покров Дніпропетровської області 6-річний хлопчик постраждав від укусу отруйної змії

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Запорізькій області семирічна дитина потрапила до лікарні після укусу змії

Також портал "Знай.uа" писав, що на Львівщині почали розводити повзучих тварюк — для ліків і м'яса