Сироті терміново необхідна пересадка нирки. Про це розповіли у виданні "WestNews".

Повідомляється, що один з підопічних Благодійної організації "Дім" 24-річний Юрій Красільніков страждає від цукрового діабету з-за чого у нього відмовляють нирки. Грошей на лікування хлопця не вистачає, тому в організації просять допомоги у всіх небайдужих людей.

У 5 років хлопець залишився сиротою — у нього померла мама. Батько зловживав алкоголем і часто бив хлопця і його бабусю. Згодом померла і бабуся.

В 11 років Юра потрапив в ДТП через що у нього з'явився цукровий діабет. Життя з питущим батьком і постійний стрес лише ускладнили ситуацію і цукровий діабет призвів до розвитку іншого захворювання — у Юри почали відмовляти нирки.

Юра, фото: WestNews

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Щоб підтримувати життя, кожні шість годин Юра самостійно проводить перитонеальний діаліз — через спеціальну трубку в животі переливає розчин для дієздатності нирок.

Інсулін і розчин для діалізу коштують дорого, близько 1 500 гривень на місяць. Крім цього іноді хлопцеві роблять переливання крові і дають препарати для нормалізації тиску, що коштує близько 800 — 900 гривень.

Єдиний дохід Юри це мізерна пенсія по інвалідності через що він не раз залишався без коштів на їжу.

Прогресування хвороб погіршило стан хлопця. На початку брезня він вже практично не міг ходити. Медики кажуть, що єдиний спосіб допомогти Юрі - провести пересадку нирки.

В Україні пересадка нирки здійснюється лише від донора і коштує дуже дорого — від 36 тисяч доларів.

У зв'язку з цим в БО "Дім" звернулися до всіх небайдужих з проханням допомогти зібрати кошти на операцію Юрію.

Просимо допомоги для Юри🙏 https://westnews.com.ua/tsukroviy-diabet-ta-hvoroba-nirok-24-richniy-yuriy-krasilnikov-potrebuye-dopomogi-nebayduzhih-lyudey/

Geplaatst door Благодійна Організація "Дім" op Donderdag 30 juli 2020

Нагадаємо, що малюк з Чернівців відчайдушно бореться з раком.

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький українець переміг хворобу і поховав маму, добрі люди не залишили в біді.

Також, "Знай.uа" писав, що маленький львів'янин з раком крові вперто бореться за життя.