Повінь в Карпатах створила унікальний каньйон. Про це розповіла мандрівниця Яніна Лучейко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Дівчина повідомила, що мандрівники виявили дуже красивий каньйон поблизу міста Яремче, який з'явився в результаті руйнівної повені, яка пройшла в регіоні в червні.

"Страшенно гарне місце. Такий скелястий каньйоніще! Повінь накреативила такого, що аж коліна тремтять. Місцина захоплююча, але небезпечна, не перевірена часом, і це напевне єдина інстанція, яке зможе це зробити... а хочеться помилитися" - написала Яніна Лучейко.

Вона підкреслила, що відразу ж уявила, яке відмінне місце для туристів вийде з цього каньйону. Проте місцевість потрібно підготувати, адже в даний момент місце не перевірене і досить небезпечне.

"В реальності зараз - це небезпечне місце, нічим не обгороджене, без будь-яких знаків, з купою безтурботних відпочивабчих під висячими скелями і смереками" - додала Яніна Лучейко.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Публікація Яніни Лучейко, скріншот: Facebook

До публікації вона додала кілька знімків, на яких можна побачити красивий гірський каньйон, який з'явився в результаті розмиття скель потоком води.

Каньйон на Франківщині, фото: Facebook Yanina Lucheyko

Нагадаємо, що "Українська Атлантида" стане ідеальним місцем для відпустки

Як повідомляв портал "Знай.uа" замки України стануть локацією для корпоративів

Також, "Знай.uа" публікував топ кращих місць для відпочинку в Україні, кожен знайде щось до душі.