З початком серпня багато людей починають готуватися до зими і запасатися консервацією, а оскільки в цьому році в країні великий урожай кабачків, то страви з цього овочу дуже актуальні.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецептом приготування кабачків в томаті поділилися на сторінці видання "Прикарпатті Online" в соцмережі Facebook.
Для приготування кабачків в томаті необхідно підготувати такі інгредієнти:
- Кабачки — 5 кг
- Томатна паста — 0,5 л.
- Оцет — 150 гр.
- Цукор — 250 гр.
- Соняшникову олію 250 гр.
- Сіль — 2 столових ложки.
- Часник — приблизно 100 гр.
Спосіб приготування:
1. Кабачки необхідно нарізати кубиками і підкласти в каструлю. До них додати томатну пасту, сіль, цукор і соняшникова олія. Поставити каструлю на плиту і варити протягом години.
2. Під кінець потрібно додати часник з оцтом і варити ще 10 хвилин.
3. Залити в стерилізовані банки і закатати кришкою.
Кабачки в томаті мають дуже приємний смак і відмінно прикрасять будь-який гарнір. Вони підійдуть як страва на кожен день, так і як страва до святкового столу.
Нагадаємо, як приготувати вітамінне варення з ківі і лимона до чаю взимку.
Як повідомляв портал "Знай.uа" в мережі розповіли, як приготувати річну закуску, від якої всі будуть у захваті - солодкий болгарський перець з сирною начинкою.
Також, "Знай.uа" писав, як приготувати ароматні часникові печериці — апетитна закуска буде на вашому столі буквально за 10 хвилин.