З початком серпня багато людей починають готуватися до зими і запасатися консервацією, а оскільки в цьому році в країні великий урожай кабачків, то страви з цього овочу дуже актуальні.

Рецептом приготування кабачків в томаті поділилися на сторінці видання "Прикарпатті Online" в соцмережі Facebook.

Для приготування кабачків в томаті необхідно підготувати такі інгредієнти:

  • Кабачки — 5 кг
  • Томатна паста — 0,5 л.
  • Оцет — 150 гр.
  • Цукор — 250 гр.
  • Соняшникову олію 250 гр.
  • Сіль — 2 столових ложки.
  • Часник — приблизно 100 гр.

Спосіб приготування:

1. Кабачки необхідно нарізати кубиками і підкласти в каструлю. До них додати томатну пасту, сіль, цукор і соняшникова олія. Поставити каструлю на плиту і варити протягом години.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

2. Під кінець потрібно додати часник з оцтом і варити ще 10 хвилин.

3. Залити в стерилізовані банки і закатати кришкою.

Кабачки в томаті мають дуже приємний смак і відмінно прикрасять будь-який гарнір. Вони підійдуть як страва на кожен день, так і як страва до святкового столу.

Кабачки в томаті, фото: Facebook Прикарпатті Online

Нагадаємо, як приготувати вітамінне варення з ківі і лимона до чаю взимку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в мережі розповіли, як приготувати річну закуску, від якої всі будуть у захваті - солодкий болгарський перець з сирною начинкою.

Також, "Знай.uа" писав, як приготувати ароматні часникові печериці — апетитна закуска буде на вашому столі буквально за 10 хвилин.