Скандально відома Ірина Фаріон не досить добре висловилася про депутата "Слуги народу". Про це розповіли у виданні "Четверта студія" посилаючись на Telegram-канал Ірини Фаріон.

Повідомляється, що Ірина Фаріон вирішила, що депутат від "Слуги народу" Ірина Верещук погано висловилася про Степана Бандеру. У зв'язку з цим вона вирішила "відстояти" його честь і в образливій манері висловилася про розумові здібності Верещук.

"Коли чую цю дурну шавку від зелених слуг, що Верещук, то думаю: ось воно найбільше приниження і перетворення Дами в бабсьое політичне опудало. Ця примітивна панельна д*ра щось там гаркнула про Бандеру…..хіба є сенс їй, безмежно т*пій і оскотинілій, щось доводити. Хіба це хробачисько жіночого роду здатне зрозуміти ВЕЛИКІСТЬ Бандери?" - написала Ірина Фаріон.

Після цього Фаріон ще більше розійшлася в образах і перейшла на нецензурні вислови стосовно слуги народу. Вона заявила, що Верещук підтвердила правильність жорстоких методів Бандери по відношенню до ворогів України.

"З к*рвами не дискутують на теми Героїв, тому що вони просто не знають, що це і хто вони. Життя к*рвів плитке, заземлене, продажне. Поки повзають, то часом натикаєшся на них ногами. Їх царство – політична каналізація. Себто зеблазні." - закінчила своє повідомлення Ірина Фаріон.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація Ірини Фаріон в Telegram, Скріншот: Четверта студія

Нагадаємо, що на одіозну Фаріон знайшли управу через образу російськомовних.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кандидат у мери від Зеленського Верещук відповіла на звинувачення на свою адресу.

Також, "Знай.uа" писав, що невгамовна Фаріон відчитала Зеленського за Бандеру.