Заступник директора комунального підприємства “Муніципальна інспекція “Добродій” Олександр Пікуляк повідомив, що найкраще у Франківську заробляє розкопки “Прикарпаттяобленерго”, а найгірше – АТ “Івано-Франківськгаз”.

Зараз у місті є 109 розкопок, які ще в роботі. З них – 45 планових та 64 аварійні.

Відтак, Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на оперативну нараду привіз мішок цементу і подарував його АТ “Івано-Франківськгаз”, щоб товариство якісно і вчасно заробляло розкопки.

“Давайте домовимося, що той, хто погано заробляє розкопки, на засіданнях буде отримувати мішок цементу, щоб гарно заробляти. Будемо такі призи давати. Люди звертаються, постійно телефонують. Є розкопки, які по пів року стоять”, – сказав Руслан Марцінків.

Підрядникам дадуть ще тиждень, щоб полагодити усі протерміновані розкопки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

З наступного вівторка порушників штрафуватимуть.

“В принципі, тенденція є стабільною. Трошки більше, трошки менше. У нас стало менше аварійних розкопок. На сьогоднішній день проблема в тому, що ми не заробляємо вчасно. Рішенням виконкому ми, зазвичай, даємо час два тижні на розкопку, якщо велика – місяць. Із 45 розкопок є 37 тих, де вже закінчився термін. Тобто, інспекція вже може сміливо йти і складати протоколи”, – сказав Михайло Смушак.

Відновлення аварійної розкопки на проїжджій частині має відбуватися впродовж трьох днів. Проте, як каже Михайло Смушак, цього ніхто не дотримується. Можливо розкопки проводили і за одну ніч, але не хочемо.

Він наполягає, щоб впродовж тижня всюди стояли інформаційні стенди з термінами розкопки.

Також портал «Знай.uа» писав, що Форрест Гамп з Франківщини пробіг 100 кілометрів на київському марафоні - браво, тренере

Також портал «Знай.uа» писав, що Українка народила 19 дітей і поскаржилася на життя: "Важко, старію"

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw