Новонародженому українцю потрібна термінова операція на головному мозку. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що маленький Ваня змушений боротися за шанс на повноцінне життя. Волонтери організації стежать за хлопчиком з самого народження і вже надали йому допомогу на першу необхідну операцію.

Однак зараз хлопчику необхідна завершальна операція на головному мозку, після якої він зможе повноцінно розвиватися і рости.

Ваня, фото: Facebook Мама і немовля

Вартість витратних матеріалів для операції становить 20 тисяч гривень. Сім'я хлопчика не може зібрати цю суму за короткий термін. У зв'язку з цим волонтери звернулися за допомогою до небайдужих громадян.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Тільки після цієї операції хлопчик нарешті зможе вперше поїхати додому і жити повноцінним життям поза стінами лікарні! У Ванічки попереду ціле життя, якщо ми зараз його всі разом підтримаємо! Кожне наше, навіть саме маленьке добро, обов'язково має свій відгук у всесвіті! Віримо, що Ванічці все вдасться!" - написали в повідомленні організації.

До повідомлення також додали реквізити за допомогою яких кожен бажаючий зможе допомогти маленькому хлопчику отримати шанс на повноцінне життя.

Повідомлення організації

Нагадаємо, що малюк з Чернівців відчайдушно бореться з раком.

Як повідомляв портал "Знай.uа" маленький українець переміг хворобу і поховав маму, добрі люди не залишили в біді.

Також, "Знай.uа" писав, що маленький львів'янин з раком крові вперто бореться за життя.