Відомий український співак, лідер групи "Океан Ельзи" і засновник політичної партії "Голос" відправився на відпочинок в Карпати. Про це він розповів на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Вакарчук повідомив, що дуже задоволений проведеним часом у Карпатах і зазначив, що Українські гори цілком здатні замінити будь-який морський курорт.

"Тиждень в Карпатах – як місяць на кращому морському курорті. Чудовий готель Янтри на Драгобрат – прекрасне місце, щоб зібратися з думками і накачати в гірських походах ноги)" - написав Вакарчук.

Публікація Святослава Вакарчука, скріншот: Instagram sviatoslav.vakarchuk

Також він опублікував список місць, які встиг відвідати за час перебування на відпочинку в Карпатах.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Насамперед це готель Янтри, в якому зупинився артист і залишився дуже задоволений сервісом. Крім цього він дійшов до початку річки Прут, здійснив сходження на Говерлу і відвідав церкву в Криворівні, де знімали фільм "Тіні забутих предків".

До повідомлення Вакарчук додав кілька знімків, на яких зобразив найцікавіші моменти відпочинку.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк зібрала побутові відходи на Прикарпатті. Епізод увійде в випуск "Le Маршрутки" під час прем'єри вже цієї осені на Новому каналі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" дочка Ніни Матвієнко перетворилася в "карпатську відьму". Тоня Матвієнко показала, як відпочиває в Карпатах з Арсеном Мірзояном.

Також, "Знай.uа" писав, що дику танцівницю Руслану знайшли в лісі серед скель, намагалася врятувати Карпати. Співачка показала, як проводить час в горах.