У Франківську прибрали мафи, які раніше розмістили біля ЦУМу. Про це розповіли у виданні "Ратуша".

Повідомляється, що 4 червня, на засіданні виконавчого комітету міста було затверджено дозвіл на розміщення тимчасової споруди площею 24 квадратних метри на вулиці Дністровська 3.

24 липня за вказаною адресою, поблизу Центрального універмагу з'явилися два МАФа. Розміщення споруд відбувалося вночі, що викликало обурення франківчан і вони висловилися про це у соцмережах.

МАФи у Франківську, колаж: Ратуша

В департаменті містобудування, архітектури та культурної спадщини повідомили, що в цьому місці дозвіл на торгівлю є у п'яти підприємців. При цьому тривалість договорів підібрана індивідуально.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Підприємці, які працюють в ЦУМі були не задоволені цією спорудою і склали скаргу, яку направили в міську раду.

Це принесло результат — 25 липня мер Франківська Руслан Марцінків заявив, що споруди демонтують.

"Підприємець ввів в оману членів виконавчого комітекту" - прокоментував ситуацію Руслан Марцінків.

МАФи у Франківську, фото: Ратуша

Нагадаємо, що Садовий змусить львів'ян хлебтати воду з фонтану. Вода до фонтанчика буде потрапляти з підземних джерел свердловин, поблизу міста Стрий.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у вівторок, 28 липня, міські депутати підтримали проект Віталія Кличка, який передбачає те, що Протасов Яр перетворять у великий парк.

Також, "Знай.uа" писав, що під Тернополем латають вбиту трасу на Франківськ. Оновлення асфальтного покриття ведеться між селами Олешків і Антонівка в Тлумачком районі Франківщини.