Мешканка Франківщини купила в супермаркеті крупу з неприємним "сюрпризом". Про це Марина Дорохіна розповіла на сторінці "Типова Коломия" в соцмережі Facebook.

Жінка придбала крупу булгур в супермаркеті АТБ. Прийшовши додому, вона виявила, що в упаковці знаходяться личинки молі.

На сторінці вона опублікувала знімок, на якому можна побачити упаковку крупи булгур виготовлення марки "Своя лінія". В упаковці можна помітити невелику дірку і кілька комах молі.

Крупа заражена міллю, фото Марина Дорохіна: Facebook Типова Коломия

"АТБ маркет, Своя лінія" - підписала публікацію жінка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Публікація Марини Дорохіної: Facebook Типова Коломия

Підписники сторінки не могли пройти повз такої публікації і залишили свою думку в коментарях. Багато хто сприйняв цю подію з гумором, але знайшлися й ті, хто не погодився з обуренням жінки і порадив їй перевіряти термін придатності та цілісність упаковки перед покупкою.

"Завжди беру. Ще такого не було. Треба було дивитись, що купляєте. Дату перевірити...", "Хробачки вам вже заважають!", "То і дати не треба. Ми не раз купували в магазинах різні крупи, які вже були заражені міллю", "Зразу з м'ясом натуральним", "То хробачки з Туреччини, на сонечку грілись", "А для чого вам очі????", "таке буває, з різними крупами,і вдома також" — написали передплатники в коментарях.

Коментарі до публікації Марини Дорохіної: Facebook Типова Коломия

Коментарі до публікації Марини Дорохіної: Facebook Типова Коломия

Нагадаємо, що дніпровський супермаркет нахабно відшив покупця.

Як повідомляв портал "Знай.uа" запорожанці впарили м'ясо, начинене голками.

Також, "Знай.uа" писав, що тернополян позбавили літніх ласощів.