У Франківську пройшла акція в підтримку армії. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook, розповів громадський діяч, син колишнього мера Івано-Франківська Петро Шкутяк.

Повідомляється, що 27 липня у Франківську пройшла акція, яку назвали Вічевій майдан. Її метою була зазначена підтримка української армії.

"Коли ти там, бачиш жахи війни, тобі важливо відчувати підтримку за спиною. Що співгромадяни, влада, держава — за тебе. В такі моменти солдат розуміє, заради чого воює." - написав Петро Шкутяк.

За його словами, влада в даний момент намагається лише "принизити" армію і український народ. У зв'язку з цим він закликав жителів Франківська і всієї країни встати на захист військовослужбовців.

"Я думаю, що наша спільна мета зараз - відстояти армію, завдяки якій 90-95% громадян України не відчувають на собі жахів війни, а живуть щасливим мирним життям", - підкреслив Шкутяк.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Акція в підтримку військових у Франківську, фото: Facebook Петро Шкутяк

Він додав, що за роки війни на Сході, українська армія стала на багато міцніше і по праву може вважатися однією з найсильніших в Європі. Шкутяк вважає, що Росія мстить українській армії з допомогою "п'ятої колони" за те, що вона довгі роки протистояла країні-агресору.

"Сьогодні дуже важлива наша чітка позиція щодо захисту армії. Нам важливо донести владі, що не можна переступати червоні лінії" - додав Петро Шкутяк.

В кінці повідомлення він подякував усім, хто прийшов підтримати акцію і висловив упевненість у перемозі.

Повідомлення Петра Шкутяка, скріншот: Facebook Петро Шкутяк

Нагадаємо, що Тернопіль повстав проти Зеленського, армія тріщить по швах.

Як повідомляв портал "Знай.uа" львів'яни відправили Зеленського до Януковича.

Також, "Знай.uа" писав, що харків'яни прийшли під вікна до Кучера, розмахуючи підручниками.