Ліан Чемп полягала в нещасливому шлюбі і постійно заїдала стрес. У підсумку вона пішла від чоловіка і повністю змінила своє життя. Про це розповіли у виданні leafclover.

Дівчина розповіла, що щодня заїдала стрес шкідливою їжею, особливо вона любила чіпси і походи в McDonalds.

Одного разу вранці вона прокинулася, подивилася в дзеркало, побачила що дуже розповніла і вирішила змінити своє життя. Це бажання посилилося після того, як вона встала на ваги і побачила, що в 24 роки важить 130 кілограм.

Ліан Чемп до схуднення, фото: leafclover

Ліан пішла від чоловіка, з яким прожила шість місяців і зайнялася власним здоров'ям та тілом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"В той час я стежила за безліччю знаменитостей в Інтернеті, і я виявила, що їх селфі фото надихають і змушують прагнути до чогось більшого. Коли вони розповідали про те, як вони змінили своє тіло і що вони зробили для цього, я подумала про себе: "Якщо вони можуть це зробити, то чому я не можу?"" - розповіла дівчина.

Спершу вона соромилася з'являтися в спортзалі, тому почала з раціону харчування і контролю споживання білка. Це допомогло їй скинути 75 кілограм за 2 роки.

Ліан зізналася, що в процесі схуднення не контролювала втрату ваги, вона орієнтувалася на розмір одягу і вигляд в дзеркалі. Це допомогло їй не розчаровуватися і помічати прогрес.

Зараз вага дівчини становить 58 кілограм і вона активно тренується. Її улюбленим заняттям стало плавання, а "здорова дієта" перетворилася на спосіб життя.

"Дивно, але тепер я знаю, як управляти своєю вагою і своїми думками, тепер я відчуваю себе набагато краще", - додала дівчина.

Ліан Чемп після схуднення, фото: leafclover

Нагадаємо, що Дочка Потапа показала результати схуднення.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Тіна Канделакі опублікувала інструкцію для ідеальної фігури.

Також, "Знай.uа" писав, що Поліна Гагаріна розповіла секрети схуднення після пологів.