У Міністерстві юстиції почали продавати сертифікати на платні камери в СІЗО. Про це розповів міністр юстиції Денис Малюська на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Денис Малюська опублікував жартівливий пост в якому оголосив про старт продажів "подарункових сертифікатів" на платні камери в СІЗО. Насамперед він запропонував подарувати ці сертифікати знайомим політикам і чиновникам.

"Вас запросили на день народження чиновника, судді чи політика? Може навпаки, забули запросити? Все ще роздумуєте над подарунком? Ми знаємо вихід! Відтепер Міністерство юстиції пропонує нову послугу – ми пропонуємо ПОДАРУНКОВІ СЕРТИФІКАТИ на користування послугами платних камер в українських слідчих ізоляторах", - написав Денис Малюська.

Платна камера в СІЗО, фото: Facebook Денис Малюська

Він розповів, що сертифікат можна придбати через інтернет і додав лінк на сторінку, через яку можна це зробити. Для придбання сертифіката в СІЗО знадобиться лише смартфон або комп'ютер

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На сайті можна вибрати ізолятор, кількість днів та вартість послуги. Після оплати на електронну пошту приходить і сам сертифікат, який можна роздрукувати.

Платна камера в СІЗО, фото: Facebook Денис Малюська

Термін дії сертифіката — 6 місяців з моменту оплати. Якщо людину, яка буде мати сертифікат, за цей період помістять в СІЗО, то вона відразу ж потрапить в платну камеру.

Якщо за цей час людина з сертифікатом не потрапить в СІЗО, то гроші сплачені за послугу автоматично йдуть на благодійну допомогу вказаним ізолятора.

"p.s. хоч і пост жартівливий, сама послуга - не жарт", - додав Денис Малюська.

Повідомлення Дениса Малюськи, скріншот: Facebook

Повідомлення Дениса Малюськи, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що Пальчесвкий пообіцяв киянам інфраструктурні зміни і боротьбу з бідністю.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Львівським пільговикам "перекриють кисень" у транспорті.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі подорожчає газ.