Дует Баби Доцьки і Любомира Згурського презентував новий кліп на пісню "Вісіліє". Про це повідомили на телеканалі "НТК".

У новому кліпі Баби Доцьки і Любомира Згурського можна побачити, як проходить справжнє карпатське весілля.

Кліп наповнений цікавими звичаями, весільними іграми та тонкою іронією, яку розбавляють кадри веселого застілля. Сама ж пісня має легкий запальний мотив, який викликає бажання танцювати і радіти.

Завдяки цьому вона може стати відмінною прикрасою будь-якого весілля, а в поєднанні з відео, всі позитивні емоції зростають у багато разів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Слава Богу, карантин не відняв у нас почуття гумору, радість від життя і настрій до веселих забав. Нехай любов не зникне, поки не закінчиться пандемія. Творіть нові сім'ї, любіть, даруйте одне одному радість, тоді ніяка слабкість нас не візьме", - прокоментувала Баба Доцька.

Автори композиції "Вісіліє" Любомир Згурський і Марина Максимів (Баба Доцька) дружать уже довгий час, однак дуетом заспівали вперше.

Кліп зняли дуже швидко, всього за три дні, і режисерували всією командою. Серед учасників зйомок немає професійних акторів, тільки друзі виконавців. Це зробило відео живим і правдивим.

Нагадаємо, що Скрябін буде спостерігати за львів'янами з висоти.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Павло Зібров влаштував справжнє шоу для пасажирів електрички.

Також, "Знай.uа" писав, що український співак "підкорив" Москву і зізнався, як став знаменитим.