На Прикарпатті поїзд зіткнувся з автомобілем. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що на залізничному преезде в смт Білішевці Галицького району, близько 10 години сталося ДТП.

За інформацією правоохоронців, автомобіль ВАЗ 2101, за кермом якого перебував 75-річний житель району, спробував проскочити через залізничну колію на червоний колір світлофора і зіткнувся з потягом "Харків — Івано-Франківськ". В результаті зіткнення автомобіль перекинувся.

Фото з місця ДТП: Facebook Поліція Івано-Франківської області

На щастя, у ДТП ніхто не постраждав. Горе-водія оглянули медики і вказали, що з ним все гаразд. Також поліцейські перевірили чоловіка на стан алкогольного сп'яніння, він виявився повністю тверезим.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На винуватця ДТП склали адміністративний протокол за ст 124 КУпАП. За скоєння аварії у водія-порушника поліцейські вилучили водійське посвідчення до рішення суду.

У зв'язку з цією подією поліцейські звернулися до громадян із закликом неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху! Завжди слід пам'ятати, що безпека на дорозі – це справа кожного і навіть незначне, здавалося б, порушення може стати причиною непоправної трагедії.

Повідомлення поліції Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, що у Львові некерована вантажівка перетворив вулицю на город.

Як повідомляв портал "Знай.uа" п'яна ДТП потрясла Львів, уламки автомобілів і стогін покалічених - везуть в лікарню пачками.

Також, "Знай.uа" писав, що у Кривому Розі сталося ДТП за участю чотирьох автомобілів.