Трагічна історія українки, яка втратила дитину, розчулила всю країну. Про це розповіли у виданні "hromadske".

Тетяна Мілєєва проживає з мамою в Ірпені і працює бухгалтером. Вагітність вона відчула одразу, навіть без тесту і була впевнена, що народиться дівчинка. Цю впевненість пізніше підтвердили на УЗД.

Про вагітність жінки знали тільки найближчі, в тому числі й батько дівчинки. Вона навіть вибрала ім'я для майбутньої дитини — Віра.

"Вагітність проходила дуже добре. Я насолоджувалася цим періодом, багато гуляла на природі. Любила подумки розмовляти з дочкою", - розповіла Тетяна.

Під час пологів поруч з Тетяною була її сестра. Пологи пройшли добре, проте Віра не закричала, це означало, що вона не дихає. Після цього новонароджену дівчинку відправили в реанімацію і зробили штучну вентиляцію легенів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Для більш точного обстеження дівчинку відправили в "Охматдит", де лікарі сказали неприємну звістку — мозок Віри не працював, оскільки до нього довго не надходив кисень.

"Я до останнього вірила, що дочка буде жити. Вона була дуже схожа на мене: однакові очі, губи, лоб і навіть колір волосся. Коли я прийшла в реанімації, лікарі говорять: "Ось, на кого дитинка схожа". З одного боку мені подобалося, що вона на мене схожа, а з іншого — я відчувала, що частина мене вмирає" - поділилася Тетяна.

Тетяна Мілєєва, фото: hromadske

Пізніше Тетяна зареєструвала дочку в ЗАГСі. На виході із закладу до неї зателефонували з лікарні і попросили номер сестри. Через деякий час зателефонувала і сама сестра і сказала, що Віра померла.

"Мені здалося, що в мені все погасло, й увесь світ став чорним, як попіл. В реальності падав білий сніг, світило сонце. Мами гуляли з колясками, діти каталися на санках. Це як-то було несправедливо і боляче, що життя продовжується без Віри — додала Тетяна."

Найскладнішим моментом для жінки виявся похорон доньки. Вона так і не змогла подивитися на тіло Віри, тому труна весь час була закрита.

Згодом, всі, хто знав про вагітність Тетяни стали питати про дочку. Спершу жінка не хотіла розповідати про трагедію, але коли зрозуміла, що цього не уникнути, зібралася з силами і написала всім, що Віри більше немає. В той день вона весь час плакала.

"Фізично я відновилася досить швидко. А емоційно я плачу досі, коли розповідаю про дочку. Я дуже за нею сумую, хочеться взяти на руки, приголубити. Це, мабуть, ніколи не пройде", - додала Тетяна.

Зараз про Віру нагадують лише фотографії, які в пологовому будинку зробила сестра жінки.

Дочка Тетяни Милеевой, фото: hromadske

Нагадаємо, що маленьких киян пустили в дитячі санаторії.

Як повідомляв портал "Знай.uа" чернівчанка на євроблясі збила дітей на велосипедах, все дуже погано.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві з притулку втекла 17-річна красуня.