Мама-рекордсменка з Рівненщини народила 19-ту дитину. Про це розповіли у сюжеті телеканалу "НТН".

Повідомляється, що 45-річна Світлана Ковалевич з села Глинне Рівненської області народила 19-го сина, якого назвала Назаром. В даний момент у сім'ї налічується 11 дівчаток та 8 хлопчиків. При цьому народження маленького Назара чекали всією родиною.

"Інші кажуть, що не хочуть більше дітей, оскільки плакати буде, а у нас всі приймають" - прокоментувала Світлана Ковалевич.

Батько сімейства Петро Ковалевич нещодавно відсвяткував день народження і назвав сина кращим подарунком. Чоловік не залишав дружину під час пологів і всіляко підтримував її, а коли вперше побачив сина, то не зміг стримати емоцій.

"Чекав у коридорі, трохи не хотілося слухати стогін, оскільки переживав. Народила, тоді вже трохи розплакався від радості", - розповів Петро Ковалевич.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Назар народився повністю здоровим. Його вага склала майже 4 кілограми, а зріст 62 сантиметри

"Пологи пройшли без ускладнень, почуває себе добре", - розповіла завідувач пологового відділення рокитневской лікарні Людмила Коцюрубська.

У сімейства Ковалевичів велике хозяйсво, вони розводять тварин і обробляють землю. Першого сина Світлана народила в 18 років і старші діти вже мають власні сім'ї. Тому сім'я Ковалевичів також має і 13 онуків.

Багатодітна мама говорить, що живуть вони не багато, зате дружно. При цьому сімейство не виключає, що Назар це не остання їх дитина.

Нагадаємо, що у Львові закінчилася перша хвиля реєстрації дітей в заклади дошкільної освіти. До 19 серпня, в електронній системі буде доступна функція, яка дозволить редагувати електронні заяви. Крім того, інформація про вільні місця для кожної вікової групи у дитячих садках міста буде знаходитися у вільному доступі.

Як повідомляв портал "Знай.иа" в Запоріжжі поліція затримала неадекватного чоловіка, який лякав дітей електрошокером. Очевидці навіть не змогли припустити, що викликало таку агресію у чоловіка по відношенню до дітей. Але що було зрозуміло, так це необхідність втрутитися в ситуацію дорослим людям.

Також, "Знай.иа" писав, що Українців чекають кардинальні зміни у законодавстві про декретну відпустку. Парламентарії розповіли про важливі деталі і пояснили, навіщо це потрібно.