Уродженець Франківщини зайняв високу посаду в МОЗ України. Про це розповіли у сюжеті телеканалу "НТК".

Повідомляється, що коломыянин Володимир Мельничук став Генеральним керівником директорату медичного забезпечення МОЗ України. Раніше він був головою міського Центру первинної медико-санітарної допомоги, після цього зайняв посаду заступника директора Західного міжрегіонального департаменту Національної служби здоров'я України.

Головою директорату медичного забезпечення МОЗ України Володимир Мельничук став після проходження співбесіди в рамках добору на державну службу.

Володимир Мельничук був одним із тих лікарів, які підтримали реформу медицини. Він завжди брав активну участь у навчаннях, семінарах, проектах, як українських так і міжнародних.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За його словами, дана посада є викликом, адже він не зможе приділяти багато часу сім'ї. Не дивлячись на це Мельничук висловив бажання працювати, щоб змінити медичну систему в Україні.

Нагадаємо, що ситуація навколо головних конкурентів на пост мера Києва змінюється з кожним місяцем. Причому, не на користь нинішнього градоначальника Віталія Кличка, який в останні місяці перетворив столицю в одну гігантську розриту яму, намагаючись хаотично відремонтувати те, що не ремонтувалося попередні п'ять років.

Як повідомляв портал "Знай.иа" львівські депутати звернулися до мера Львова Андрія Садового з вимогою повернутися до роботи. Нардепи вже вкотре вимагають зібрати засідання, щоб вирішити нагальні потреби міста. Мер ігнорує ці звернення і взамін, за словами депутатів, займається піар-кампанією перед черговими місцевими виборами,

Також, "Знай.иа" писав, що чернівецький міський голова Олексій Каспрук був відсторонений від посади. Після цього він повинен був передати печатки, ключі від сейфа і кабінету секретарю міської ради, але він цей процес довго затримував. Ексмера Чернівців чекали півдня в мерії, але він так і не з'явився. Пізніше він прислав свого радника, який приніс печатки і ключі. Однак, відповідно до раніше обумовлених умов, Каспрук повинен був зробити це самостійно.