У Франківську приватні водії відмовляються виходити на маршрути. Про це розповіли у виданні "Фіртка".

Повідомляється, що три автобуси не вийшли на маршрут 26А, оскільки приватний перевізник, який його обслуговував, відмовився далі надавати свої послуги через нерентабельність.

Начальник Управління транспорту та зв'язку Андрій Гіглюк прокоментував ситуацію для каналу 402.

"З вчерашнго дня перестали курсувати. Там їхало три машини. Відповідно, з вчорашнього дня не виїхала жодна машина" - розповів Андрій Гіглюк.

За словами Гіглюка, вирішити проблему можна або пошуком нового перевізника, або виведенням на маршрут комунальних автобусів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"В даний момент з 52 автобусів на маршрут виходить 50. Два постійно, або технічне обслуговування або якісь ремонтні роботи. Тобто вони не просто простоюють", - додав Гіглюк.

Виходячи з цього, у Франківську немає вільних автобусів, які могли б вийти на маршрут 26А. При цьому приватні перевізники не хочуть його обслуговувати через нерентабельність.

"Приватний перевізник не має можливості на ньому заробити, щоб елементарно заправити і обслужити автобус" - прококммнтировал Андрій Гіглюк.

пряма мова

3 автобуси не вийшли на маршрут 26А. Приватний перевізник, який його обслуговував, відмовився від нього через нерентабельність. У мерії шукають вихід

Geplaatst door Канал 402 op Dinsdag 21 juli 2020

Нагадаємо, що у Дніпрі в одному з маршрутних таксі стався конфлікт між водієм і пасажиром без маски. За розповідями очевидців, чоловік у смугастій футболці зайшов в автобус без захисної маски, а на відповідне зауваження водія не реагував, а лише почав вести себе грубо.

Як повідомляв портал "Знай.иа" стало відомо про те, що у львівській мерії відповіли на питання, як і чим місцеві жителі можуть потрапити вчасно на роботу. Повідомляється, що причиною транспортного колапсу у Львові є довгострокове очікування транспортного засобу на зупинках. А все тому, що у мерії відсутня стратегія громадських перевезень у місті під час епідемії коронавіруса.

Також, "Знай.иа" писав, що на виїзді з Києва були помічені міцні чоловіки, які контролюють підвезення пасажирів. Поле того, як у Броварах Київської області, сталося ЧП, коли між кураторами "маршрутників" почалася масштабна перестрілка, на станції метро "Лісова".