У Франківську співробітники податкової міліції повернулися із зони проведення Операції об'єднаних сил. Про це розповіли на сторінці обласний ДФС в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що податкові міліціонери повернулися додому 16 липня.

Всього повернулося три співробітника податкової міліції, серед яких одна жінка.

"Три офіцера податкової міліції, серед яких одна жінка, з гордістю і почуттям якісно виконаного обов'язку повернулися до своїх рідних домівок." - зазначено в повідомленні.

Офіцерів зустрів в. о. начальника Головного управління ДФС в Івано-Франківській області Микола Магулій.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Він привітав податкових міліціонерів з поверненням додому, подякував за сумлінне виконання військового обов'язку і висловив їм найкращі побажання.

Крім цього у повідомленні зазначили, що очікується повернення ще однієї групи податкових міліціонерів із зони проведення ООС.

"Ще троє працівників податкової міліції, серед них жінка-офіцер, які несли службу в зоні проведення операції Об'єднаних сил, прибудуть до своїх рідних завтра." - додали в повідомленні.

Варто зазначити, що в період з 2014 по 2020 роки в Операції об'єднаних сил на Сході України взяли участь 44 співробітника фіскальної служби Івано-Франківської області.

Повідомлення ДФС Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, що оперативники Східного регіонального управління, які виконують завдання у складі Об'єднаних сил, отримали оперативну інформацію про знаходження на околиці населеного пункту Русин Яр, що на Донеччині, посіву конопель.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на базі навчально-тренувального центру СЗГ відбулися змагання на кращу групу спеціального призначення Сил спеціальних операцій ЗС України в 2020 році. протягом п'яти днів команди змагалися в різних етапах, зокрема, відпрацьовували спеціальні дії з екіпіровкою вагою близько 40 кілограмів, виконували розвідувальні, спеціальні завдання і подолали відстань до 90 кілометрів.

Також, "Знай.uа" писав, найманці Путіна повернули ВСУ тіло вбитого ними героя. Боєць, який виконував бойове завдання, героїчно загинув після підриву на ворожому вибуховий пристрій. Його група була змушена відступити, а тіло українського героя так і залишилося на полі бою, і було захоплене ворожими військами.