Заступник голови Івано-Франківської ОДА Дмитро Романюк пішов з посади. Про це він розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Романюк повідомив, що закінчив роботу на посаді заступника голови ІФ ОДА минулого тижня.

Він подякував всім колегам, які працювали поруч з ним і людині, яка запросла його в ОДА.

"Я щиро вдячний всій команді і колегам за спільні зусилля і роботу на результат. Також щиро хочу подякувати тій людини, яка мене запросила назад в ОДА на даний момент: для мене було честю працювати на розвиток рідного Прикарпаття. Спасибі також всій команді за прояв терпіння і взаєморозуміння . Кожному з вас бажаю рости тільки вгору, йти тільки вперед і досягати всього, що задумано." - написав Дмитро Романюк.

Повідомлення Дмитра Романюка, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До повідомлення Романюк додав список проектів, які він з командою встиг реалізувати за 10 місяців роботи на посаді заступника голови Івано-Франківської ОДА.

Цей список виявився досить значним і включив в себе: розробку та затвердження Стратегії розвитку Івано-Франківської області на 2021-2027 роки, розробку проекту з розвитку Галича, реалізація якого забезпечить економічне зростання Галича та Галицького району, домовленість виділення коштів з державного бюджету на забезпечення якісної і доступної загальної середньої освіти "Нова українська школа" та багато іншого.

Мої дорогі друзі, хочу повідомити, що минулого тижня я завершив роботу на посаді заступника голови ІФ ОДА. Я щиро...

Geplaatst door Дмитро Романюк op Donderdag 16 juli 2020

В кінці повідомлення він додав, що пандемія COVID-19 не дозволила реалізувати все задумане і висловив надію, що його команда зможе і далі розвивати регіон.

"Вірю і знаю, що команда, яка є зараз на місці і надалі успішно розвиватиме Прикарпаттяі." - закінчив повідомлення Дмитро Романюк.

Дмитро Романюк, фото: Facebook

Нагадаємо, що в Дніпрі нарубали рідкісних ялин на 1,5 мільйона заради парковки, городяни впізнали "почерк" Філатова.

Як повідомляв портал "Знай.uа" глава апарату Верховної Ради В'ячеслав Штучний подав у відставку.

Також,"Знай.uа" писав, що скандальний "слуга" Тищенко відмовився пояснювати, чому його ресторан “Велюр” продовжує порушувати карантин.