Один із заступників мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа заразився коронавірусом. Про це розповіли у виданні "Галка", посилаючись на власне джерело у міській раді.

У виданні повідомили, що 15 липня з'явилася інформація, що ПЛР-тест одного із заступників Руслана Марцінківа показав позитивний результат.

Також є інформація про те, що китайським вірусом заразилася вірусом ще одна співробітниця апарату міського голови. Її ПЛР-тест показав позитивний результат.

У зв'язку з цим, вже сьогодні, 16 липня, для десятків співробітників мерії організували масове тестування на COVID-19. Результати цих тестів стануть відомі через кілька днів.

Примітно, що раніше мер Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що не вважає за потрібне вводити посилені карантинні заходи в місті.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Руслан Марцінків, кадр з відео: Facebook

Варто зазначити, що у Франківську зростає кількість хворих коронавірусом. При цьому лікарні міста вже заповнені більш ніж на 70%

Крім того, збільшилася кількість хворих серед дітей. Станом на 14 липня, кількість дітей хворих COVID-19 становила 32 людини.

Нагадаємо, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 56 455 випадків зараження. За добу зафіксували 848 нових випадків. Відомо, що всього в Україні з початку епідемії одужали вже 28 931 пацієнтів. За останню добу одужали 800 чоловік, 18 осіб померли.

Як повідомляв портал "Знай.иа" медики однієї з львівських лікарень, які борються з коронавірусом підкреслили, що прості правила можуть вберегти життя і здоров'я. Вони щиро не розуміють, чому тисячі українців дозволяють собі не слідувати порадам. Дистанція або маска, чисті руки, пильність до свого здоров'я здатні зменшити навантаження на реанімаційну бригаду.

Також,"Знай.иа" писав, що від коронавірусу загинув сільський голова Дубового Закарпатській області Василь Носа. Чоловіка в неділю довелося госпіталізувати в терміновому порядку в районну лікарню Дубового, так як він звернувся зі скаргами на погане самопочуття.