Волонтери Франківська шукають небайдужих громадян для допомоги бідним. Про це написав користувач Олександр Букатюк на сторінці "Спільнота Святого Егідія (Івано-Франківськ)" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що волонтери в Івано-Франківську, кожну середу і п'ятницю надають бідним їжу (друга страва).

На початку карантину безліч людей приносили їжу, тому її було цілком достатньо. Однак, в даний момент, через карантин не у всіх є можливість надати допомогу бідним людям. До того ж, справжньою проблемою волонтери вказали брак людей.

"На початку карантину багато приносили їжу, і її було більш ніж достатньо (навіть зробили додаткову роздачу в четвер). Тепер шукати хто б зварив їжу (хоча б 10-20 порцій) все важче", - сказано в повідомленні.

Волонтери у Франківську допомагають бідним, фото Олександр Букатюк: Facebook Спільнота Святого Егідія (Івано-Франківськ)

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У зв'язку з цим волонтери звернулися до небайдужих людей з проханням про допомогу.

"Шукаємо небайдужих, які б змогли зварити на певну кількість порцій або підприємців, які б могли жертвувати їжу (хто скільки може)." - додали в повідомленні.

В цілому, людей, яким потрібна допомога нараховується близько сотні. Волонтери просять поширити це повідомлення і надати допомогу нужденним.

Також вони вказали реквізити, за яким кожен бажаючий може перерахувати матеріальну допомогу бідним.

"Якщо у вас немає часу допомогти з їжею, то можете допомогти коштами", - вказали в повідомленні волонтери.

Повідомлення Олександра Букатюка: Facebook Спільнота Святого Егідія (Івано-Франківськ)

Нагадаємо, що в Дніпрі зооволонтер виявила на одному з дачних кооперативів цуценя, над яким шкуродери ставили досліди. Вона розповіла, що нещодавно двоє цуценят зникли, і вона подумала, що хтось поселив їх у себе. Однак, через два дні одного з них повернули – у тварини в лапі вставлена спиця, зашиті розрізи на стегні і внизу живота.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Кривому Розі 13-річний хлопець подарував пенсіонерам новий ковток життя, організувавши безкоштовні тренування з бальних танців. Дані заняття абсолютно безкоштовні і підтримуються благодійною організацією "Скринька". Заняття з бальних танців для людей "за 50" увійшли у рамках проекту "Малахіт", який стартував з початку липня.

Також,"Знай.uа" писав, сім'я з Чернівців рятує побитих і відданих тварин. Сюди потрапляють коні, від яких з тих чи інших причин відмовилися господарі. Тварин привозять з боєнь і навіть забирають у недбайливих господарів.