На Франківщині ремонтують дорогу на Говерлу. Про це розповів начальник служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Василь Буджак на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що ведуться ремонтні роботи на дорозі Р-24 "Татарів — Кам'янець-Подільський". В даний момент співробітники ремонтної служби укладають верхній шар асфальтобетону в напрямку від села Верховина.

Саме з цієї дороги зручно добиратися до гори Піп Іван. Для цього потрібно повернути на дорогу "Ільці — Буркут" і доїхати до села Дземброні. Однак, під час повені, там трапився зсув, який відрізав від цивілізації кілька населених пунктів.

"Дорога Р-24 "Татарів -Кам'янець-Подільський" проходить через високогір'ї Карпат, де Верховинський і Надвірнянський райони розмежовує Кривопільський перевал на висоті 1013 метрів над рівнем моря! А зовсім поруч, на відстані декількох кілометрів підноситься до небес велична красуня-вершина Говерла висотою 2061 м.!" - написав Василь Буджак.

Ремонтні роботи на дорозі Р-24, фото: Facbook Василь Буджак

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Він розповів, що на перевалі працює важка техніка, яка укладає покриття з двох сторін і рухається на зустріч один-одному.

В той час, як в напрямку від Верховини вже укладають кінцевий шар покриття, в напрямку від Ворохти зміцнюють основу дороги методом холодного ресайклінгу, після чого також покладуть асфальт.

"Кінцева мета - завершити якісний поточний середній ремонт ділянки дороги Р-24 від Ворохти через Верховину в Криворівні!" - додав Василь Буджак.

Повідомлення Василя Буджака, скріншот: Facebook

До публікації він додав кілька знімків, на яких можна побачити, як проходять ремонтні роботи.

Ремонтні роботи на дорозі Р-24, фото: Facbook Василь Буджак

Ремонтні роботи на дорозі Р-24, фото: Facbook Василь Буджак

Нагадаємо, що 10 липня 2020 року посеред проїжджої частини населеного пункту Стара Долина з'явилися клумби, які жителі міста власноруч зробили з покришок.

Як повідомляв портал "Знай.uа" стало відомо про те, що мер міста Віталій Кличко взяв з бюджету кілька мільярдів на будівництво метро, але, роботи виконані лише на 1 відсоток

Також,"Знай.uа" писав, що 7 липня, не дивлячись на дощ і сильний вітер, комунальники укладали бетон на ділянці мосту недалеко від Тернополя.