На Івано-Франківщині мама попросила всіх небайдужих людей допомогти її синові перемогти страшну хворобу – рак крові. 22-річний парен Станіслав Білейчук вже пройшов три блоки хіміотерапії, а попереду ще безліч етапів лікування. Перед цим медики поставили йому діагноз «гострий монобластний лейкоз».

Після трьох місяців лікування в Україні медики рекомендують юнакові провести операцію вп трансплантації кісткового мозку. Тому зараз мама Станіслава Любов збирає кошти на подальше лікування.

«Лікарі радять шукати клініку за кордоном, тоді він буде жити. Коштів потрібно 120-130 тис євро на трансплантацію, а ще 4-20 тис євро на донора», - розповідає мати Станіслава.

Молодий вчитель фізики лікується від страшної хвороби Фото: скріншот

Любов Білейчук регулярно описує стан сина. Після третього блоку хіміотерапії Станіслав відчуває себе ослабленим, але налаштований на подальшу боротьбу і знову просить про допомогу. Жінка розповіла, що на даний момент на картах Ощадбанку та Приватбанку є лише 133 тисячі гривень і 700 доларів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Варто відзначити, що українці збирають кошти для лікування маленького Артема з Черкас. Хлопчик страждає на рак головного мозку. Українські лікарі зробили йому операцію і видалили пухлину, але вона продовжила зростати і зараз йому необхідні кошти на лікування за кордоном.

Нагадаємо Знай писав, що дворічний артем з черкас потребує підтримки всієї країни.

Знай повідомляв, що 11-річна львів'янка з дитбудинку благає про допомогу. їй необхідні кошти на операцію на позвночнике, щоб знову встати на ноги.

Нещодавно Знай передавав, що молодий хлопець зі Львова лікується від агресивної форми раку, а мама просить допомогти.