В дитячій поліклініці Івано-Франківська померла улюблена всіми співробітниця. Про це розповіли на сторінці медичної установи в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що пішла з життя медичний реєстратор дитячої поліклініки Івано-Франківська Перепнець Марія Іллівна.

Жінка пропрацювала в поліклініці з перших днів її відкриття. Її всі знали, як доброзичливу, відкриту, працьовиту і відповідальну людину.

Марія дуже любила дітей і життя віддала роботі в лікарні. Її життя забрала страшна хвороба, з якою вона боролася не довгий час.

Співробітники поліклініки сумують про втрату і висловлюють співчуття рідним і близьким Марії Перепнець.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Перепнець Марія Іллівна, фото: Facebook Дитяча поліклініка Івано-Франківська

"Після нетривалої, але важкої хвороби, померла медичний реєстратор СП "Міська дитяча поліклініка" КНП "ЦПМКДД" ПЕРЕГІНЕЦЬ МАРІЯ ІЛЛІВНА. Марія Іллівна працювала в поліклініці з моменту її відкриття. Доброзичлива, чуйна, працьовита, дуже відповідальна. Сумуємо. Щиро співчуваємо близьким і рідним. Вічна пам'ять" - написали на сторінці дитячої поліклініки.

Повідомлення Дитячої поліклініки Івано-Франківська, скріншот: Facebook

Підписники сторінки також висловили співчуття у коментарях до повідомлення.

"Вічна пам'ять. Співчуття рідним", "Співчуття родині хай з Богом спочиває", "Вічна пам'ять", "Щирі співчуття родині. Вічна пам'ять і Царство небесне. Нехай спочиває з Богом!" - написали передплатники.

Коментарі до повідомлення Дитячої поліклініки Івано-Франківська, скріншот: Facebook

Нагадаємо, що Київщину потрясла загадкова загибель атошника

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Львівщині помер легендарний лікар

Також,"Знай.uа" писав, що на Львівщині раптово помер молодий чиновник