У Франківську оштрафували продавщиню за порушення карантинних вимог. Про це розповіли у виданні "Курс".

Повідомляється, що ще 6 квітня поліцейські склали протокол на жінку, яка торгувала продуктами на вулиці Стуса.

Правоохоронці зафіксували порушення у вигляді відсутності захисних рукавичок. Жінку викликали на засідання суду і повідомили місце і час розгляду справи. Однак вона не з'явилася на слухання.

На останньому засіданні, адвокат жінки подав на електронну пошту суду клопотання про відкладення розгляду даної справи, оскільки він бере участь в іншому судовому засіданні у Рахівському районному суді Закарпатської області.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Однак, у суді вирішили не задовольняти це клопотання, оскільки розгляд справи переносили вже не один раз.

Представники суду вважають, що продавщиня і її захисник зловживають правом на відстрочку розгляду справи і затягують його з метою уникнення покарання.

Суддя розглянула матеріали справи: протокол і рапорт які склали поліцейські, а також записи з камер спостереження. Після цього вона вирішила, що порушницю необхідно притягнути до адміністративної відповідальності.

В результаті продавщиню визнали винною в порушенні карантинного режиму і зобов'язали виплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Нагадаємо, що у Львові садки виходять з карантину, що потрібно знати батькам

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві гаряча парочка залишила купальники на березі

Також,"Знай.uа" писав, що Українцям прогнозують масове безробіття після карантину