На Івано-Франківщині знайшли безвісти зниклу жінку – Чернадчук Орисю Іванівну. На жаль, жінка стала жертвою страшної повені, повідомили у поліції області.

Зазначається, що непоправна трагедія трапилася у селищі Пнів Наддвірнянського району. Загиблій жінці було 65 років.

Ще 22 червня жінка пішла у ліс, щоб назбирати ягід, однак додому так і не повернулася. У цей час у регіоні лютувала стихія – дощі призвели до того, що річки та потічки вийшли з берегів.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

На пошуки зниклої жінки вирушили правоохоронці та волонтери, однак знайти її вдалося лише через тиждень пошукових робіт.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Тіло Орисі Чернадчук 2 липня виловили з русла річки Бистриця-Надвірнянська. На трупі немає жодних ознак насильницької смерті, однак точну причину загибелі має встановити подальша експертиза.

Додамо, що це не єдина жертва страшної повені, яка охопила Прикарпаття – раніше Франківщині попрощалися з жінкою, що знаходилася в автомобілі, який впав у річку Білий Черемош під час повені.

Нагадаємо, що на Франківщині машину поглинула бурхлива річка

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" повінь на Прикарпатті змиває села і мости.

Також, "Знай.uа" писав, що в ДСНС розповіли про збитки від повені на Прикарпатті.