На Франківщині побудують парк розваг з доісторичними тваринами. Про це розповіли на сторінці "N+K Architectvra" в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що парк буде присвячений епосі Канозою — історичній ері, яка почалася почалася 66 мільйонів років тому і триває досі.

Сам комплекс планують побудувати в селі Підгір'я Богородчанського району.

Парк буде мати довгий і заплутаний маршрут, який буде складатися зі стежок, що ведуть до різних композицій.

Маршрут парку, концепт: Facebook N+K Architectvra

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Відкритий простір і відсутність існуючих великих зелених насаджень, а також панорама на діброву і Карпати на задньому плані надихають на сюжет міграції доісторичних тварин маршруту з Карпат в Івано-Франківськ через відкриту широку рівнину, де їх уже чекають доісторичні хижаки, які переховуються в чагарниках і водоймах." - сказано в повідомленні.

Крім цього скульптури будуть доповнювати один одну, що дасть можливість відвідувачам поринути в атмосферу життя на Землі 66 мільйонів років тому.

Крім скульптур і гарної місцевості, в парку розмістять кілька розважальних зон, які припадуть до душі всім відвідувачам.

"Перша така атракція — водойма, яка влітку служить кондиціонером, а взимку — катком. Крім того, водойма — це фон для експозиції водоплавних тварин. Над водоймою — кільцевий оглядовий міст, який одночасно створює тінь. Під мостом, уздовж водойми — велика пісочниця зі скелетом динозавра в ній. По іншу сторону — альпін-парк. Відразу за водоймою — скеледром." - описали частину маршруту в повідомленні.

Фудкорт парку концепт: Facebook N+K Architectvra

Маршрут буде закінчуватися на головному майданчику, звідки відвідувачі зможуть потрапити в фудкорт або повернутися на місце збору туристичних груп.

Повідомлення про проект парку, скріншот: Facebook N+K Architectvra

Нагадаємо, що в Україні є мінімум 5 крутих місць для відпочинку

Як повідомляв портал "Знай.uа" з Дніпра різко зникнуть всі графіті і мати на парканах

Також, "Знай.uа" писав, що на Троєщинському ринку в Києві торгує ворона