У Франківську побудують новий індустріальний парк європейського зразку. Про це розповіли на сайті мера міста Руслана Марцінківа.

Повідомляється, що новий індустріальний парк буде розміщено на території Арматурного заводу і його будівництво вже почалося. Роботи ведуться приватною компанією в чиїй власності знаходиться завод.

"Арматурний завод дуже змінився і продовжує змінюватися. Інвестор готує нові площі для того, щоб сюди заходили нові виробництва. Можливостей є дуже багато, тому запрошуємо в новий парк всіх, хто хоче розвивати свій бізнес" – заявив начальник управління інвестиційної політики міської ради Ігор Попадюк.

Парк має назву "Аркан", а його площа складе 19 гектарів. Ідея і роботи по його створенню почалися близько року тому.

Будівництво індустріального парку в Івано-Франківську, фото: martsinkiv.if

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В Даний момент вже закінчена реконструкція цеху, в якому буде знаходиться виробництво посудин під тиском. Повністю готовий парк планують відкрити через три роки.

Не дивлячись на роботи з реконструкції, Арматурний завод продовжив свою роботу. Він перебрався в один цех, де успішно продовжує свою діяльність.

Варто зазначити, що новий індустріальний парк дасть близько 1000 робочих місць, що допоможе розвитку міста. Тому місцева влада готова підтримувати його будівництво.

""Аркан" дозволить залучити нових інвесторів в наше місто. Радію, що цю площу зберегли під виробництво. Що "Арматурний завод" продовжує працювати. А поруч з ним буде працювати "Нова пошта" і багато інших підприємств." - заявив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Будівництво індустріального парку в Івано-Франківську, фото: martsinkiv.if

Нагадаємо, раніше Львів'яни поскаржилися на сміття в місті.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Кличко має намір знести хрущовки в Києві

Також "Знай.uа" писав, що Дніпро і Запоріжжя зв'яжуть водної переправою.