На Франківщині розміщена президентська резиденція "Синьгора" на якій, за гроші, можна провести весільну церемонію. Про це розповіли в сюжеті телекомпанії "4 канал".

Повідомляється, що на території цієї резиденції, ще при Януковичі, збудували тенісний корт, а для Володимира Зеленського на ній добудували спортивний майданчик.

Крім цього резиденція може похвалитися майданчиком для посадки гелікоптера, мисливськими угіддями та лижними трасами. У сюжеті сказано, що президент Володимир Зеленський приїжджав в цю резиденцію для відпочинку у деякі свята.

Журналістам вдалося з'ясувати, що за певну плату на президентській резиденції, яка є режимним об'єктом, можна провести весільну церемонію. При цьому гостей на територію проведуть під виглядом екскурсії.

Резиденція Синьгора, кадр з відео: Facebook 4 Канал

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Працівниця резиденції розповіла, що захід з 8 чоловік має цінник в 1 тисячу гривень, а за кожного гостя зверху доведеться доплатити по 50 гривень.

Також приміщення можна орендувати на цілу ніч. Ця послуга також обійдеться в тисячу гривень.

Меню до святкового столу також має цінник — 350 гривень на одну людину.

Крім того, на території резиденції є котедж, який можна орендувати на цілу добу за 2 тисячі гривень.

Резиденція Синьгора, кадр з відео: Facebook 4 Канал

Державна резиденція "Синьгора" знаходиться в селі Гута в Івано-Франківській області і знаходиться під управлінням Державного управління справами.

Весілля у державному маєтку «Синьогора», де відпочиває Президент - недорого та доступно

👰🤵 У державному маєтку «Синьогора», де відпочиває Президент протизаконно організовують весілля. Журналісти Хто як живе? перевірили, чи можна організувати виїзну церемонію на території.

Geplaatst door 4 КАНАЛ op Woensdag 1 juli 2020

Нагадаємо, раніше кияни завалили Кличко горою невиконаних вимог

Як повідомляв портал "Знай.uа" Кернес заговорив про зоопарку перед виборами

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий "відібрав м'яч" у львівських "Карпат"